Harmonie Arti uit Alphen a/d Rijn is een ambitieus orkest dat vorig jaar 100 jaar bestond, en vol goede moed aan haar 2de eeuw is begonnen! We geven per jaar zo´n 10 a 12 concerten, met steeds wisselend repertoire: van grote klassieke werken tot swingende bigband muziek, van popconcerten tot themaconcerten en met of zonder bekende en minder bekende solisten. Dirigent Gerhart Drijvers is inspirerend en vakbekwaam, de sfeer onder de ca 45 muzikanten in het orkest is sociaal en warm en de leden zijn tussen de 15 tot 65 jaar.

Dit orkest is op zoek naar 3de klarinettisten, mensen die op hafabra-niveau B spelen en enkele jaren orkestervaring hebben, kortom: zij-instromers die op zoek zijn naar een leuk orkest! Binnenkort komt onze vernieuwde website on line (www.arti-alphen.nl) maar op de oude versie die nu op dit adres te vinden is staat ook veel info.

Wil je lekker klarinet blazen en niet per se prominent op de eerste rij?

Kom dan eens langs op een dinsdagavond in het Wellant College aan de Kalkovenweg 62 in Alphen a/d Rijn. Ook trompettisten, trombonisten en bassisten zijn van harte welkom!