Op zaterdag 7 maart a.s. zal Brass Band de Hoekpunten een uniek optreden verzorgen, en wel tijdens het Premiere Festival 2009, georganiseerd door PROMUSIC Foundation. Dit festival, waar naast BBdHp een groot aantal andere muzikale formaties zullen optreden, zal plaatsvinden van 5 t/m 7 maart in Houten. Het concert van BBdHp, op de slotavond van het festival, belooft een van de hoogtepunten van het evenement te worden.

Het optreden, gehouden in Theater Aan de Slinger, een van de nieuwste theaters van Nederland, wordt een bijzondere gebeurtenis: Brass Band de Hoekpunten zal voor het eerst in haar bestaan het podium delen met een koor, en wel Theaterkoor Prove It uit Veenendaal. Gezamenlijk zullen de twee ambitieuze formaties twee nieuwe composities in premiere brengen, als onderdeel van een gevarieerd en uitgebalanceerd brassband-programma.

Het programma, waar de nieuwe composities deel van uitmaken, staat in het teken van het overkoepelende thema van het Premiere Festival 2009, te weten “STEMMINGEN, muziek uit hart en ziel”. De toeschouwer zal worden meegevoerd langs de meest uiteenlopende menselijke emoties en zal ondervinden dat zowel de menselijke stem als blaasmuziek uitstekende middelen zijn om deze emoties tot uitdrukking te brengen…

Wat: optreden Brass Band de Hoekpunten (o.l.v. Anno Appelo) op Premiere Festival 2009

Wanneer: zaterdag 7 maart 2009, aanvang 20.15

Waar: Theater Aan de Slinger, De Slinger 40, 3995 DE, Houten

Kaartverkoop/Info: via www.promusicfoundation.eu , wees er snel bij, want op = op

Brass Band de Hoekpunten en PROMUSIC Foundation verheugen zich op uw komst!

meer info over BBdHp vindt u op www.dehoekpunten.nl