Zaterdag 19 september 2009 wordt een absolute topper in Maasbracht-Beek!! De Oostenrijkse sensatie Global.Kryner komtde boel op stelten zetten met hun sublieme covers van popnummers en hun eigen nummers in een Krainer jasje. Dit optreden is de Nederlandse primeur van hun nieuwe tour met The Rounder Girls. Samen met deze girls, die deze tour de zang voor hun rekening nemen, bouwen ze een groot feest in iedere tent! Alsof dit nog niet genoeg was, hebben we ook nog eens de Anseltaler Party Express weten te boeken. Deze band geldt zeker als één van de toppers op het gebied van tiroler muziek.

Global.Kryner

Waar de Global Kryner spelen is het feest! Deze vrolijke Oostenrijkse topformatie brengt de beste pophits in subtiele blaasarrangementen. Dit alles in weergaloos Oberkrainer jasje, uitgevoerd door topmuzikanten!

Ze werden enkele jaren geleden wereldberoemd met hun cover van Madonna's ‘Like a Virgin’ en hun optreden op het songfestival (2005). Sindsdien zagen vijf cd’s het levenslicht met behalve arrangementen van bekende popsongs ook vele eigen composities. Door heel Europa spelen ze poppodia, festivals en feesttenten plat met hun Alpenfolk.

Première

Dit optreden is de Nederlandse premiere van hun tour met The Rounder Girls. De twee groepen hebben hun krachten gebundeld en zullen de komende tijd gezamenlijk touren. Vaste zangeres Sabine werkt de ondertussen aan een solo-project. In 2010 zullen Global Kryner en The Rounder Girls een gezamenlijk album uitbrengen, waarna beide formaties weer hun eigen weg gaan.

Zorg dus dat u hier bij bent geweest! Kaarverkoop loopt online ( http://www.125jaareensgezindheid.nl ) en via vaste voorverkoop-adressen.

Rounder Girls

Op zaterdag 19 september 2009 vindt In Maasbracht-Beek de Nederlandse première plaats van de tour van Global.Kryner met The Rounder Girls! The Rounder Girls zijn, net als Global.Kryner, Oostenrijks en hebben vele nationale en internationale optredens achter hun naam. Tijdens deze tournee zullen zij samen met Global.Kryner schitterende muziek brengen, wat zal leiden tot een gezamenlijke CD-opname aan het eind van deze tour! Mis dus deze nationale premiere dus niet!!

De Anseltaler Party Express

De Anseltaler Party Express is een van de gezelligste muziekgezelschappen uit eigen land. Deze Zuid-Limburgse formatie brengt een mix van Oostenrijkse Stimmungs-muziek, meezingers en popnummers die zowel Engels-, Duits- als Nederlandstalig zijn. Deze vijf muzikanten weten met hun uit de hand gelopen hobby de aandacht van het publiek zeker te trekken! Zij kunnen iedereen overtuigen van een gezellig stukje oostenrijkse muziek en weten als geen ander het publiek te bespelen.

Als de Anseltaler Party Express met de steirische harmonica hun muziek ten gehore brengen, dan rukt dat iedereen van hun stoel, want bij hun Ritme, Sound en Show kun en wil je gewoon niet meer stil zitten! Ze traden al met vele bekende artiesten op (o.a. Dennie Cristian, Thomas Berge, die Klostertaler, die Rauber, etc.) en zijn erg populair in de Duitstalige landen.

De Anseltaler zijn reeds bekend van eerdere optredens in de omgeving, dus u weet al dat u een geweldige avond te wachten staat!

Een volwaardig voorprogramma dus van Global Kryner dat gegarandeerd de tent al volledig in de goede stemming brengt!

Kijk snel op http://www.125jaareensgezindheid.nl !!

——————————————————————————–