Zin in een muzikale ZONvakantie om nooit meer te vergeten?

Zin in een muzikale ZONvakantie om nooit meer te vergeten?

Zin om met een harmonieorkest met 49 andere jonge getalenteerde muzikanten uit heel Nederland een week op tournee te gaan?

Zin om het Nederlandse publiek te laten horen hoe mooi en leuk blaasmuziek wel niet is?

Zin in een zomer vol muziek én gezelligheid?

Zin in het ZON?

Stichting ZomerOrkest Nederland organiseert ook dit jaar weer een fantastisch tournee met

een uniek harmonieorkest: Het ZON2013! Jonge muzikanten tussen de 16 en 23 jaar met minimaal het landelijk erkende C-niveau, kunnen zich opgeven om met dit projectorkest in de zomervakantie een week op tournee te gaan, en daarbij concerten te geven in heel Nederland. Het ZON speelt, onder leiding van twee jonge en enthousiaste dirigenten, voornamelijk op plekken in de openlucht zoals terrasjes en pleintjes. De traditionele uniformen zijn thuisgelaten; de ‘concertkleding’ bestaat uit een korte broek en T-shirt. Om aan het publiek te laten horen wat een harmonieorkest zoal kan spelen is het repertoire uitdagend, maar ook elk jaar erg gevarieerd: van Barok tot Rock. En daarnaast is er bij het ZON ook altijd heel veel gezelligheid te vinden en maak je nieuwe muziekvrienden voor het leven! Kortom: het ZON biedt je een geweldige muzikale ervaring om nooit meer te vergeten!

Lijkt het je leuk om deze zomer ook mee te spelen in het ZON2013, twijfel dan niet en geef je (voor 1 februari 2013) op via www.zomerorkest.nl! Daar vind je meer informatie en het aanmeldingsformulier. En kijk ook zeker eens op YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=dElyVIPOZhA&playnext=1&list=PLF0EFFE85A1CD7A35&feature=results_video

Bij vragen kun je ook altijd terecht bij laura@zomerorkest.nl. Tot ZONs!