Tijdens De Herfstweek XXL geeft Gilles Rullmann de weekworkshop Folkbigband à la Bellowhead; traditioneel engels repertoir met de kracht van een rockband, maar met een volledige akoestische bezetting. Dit is dé workshop voor knallende blazers, swingende strijkers, pompende balgen met gezang uit vele kelen. Bellowhead is een engelse folkband die al enige jaren de internationale podia onveilig maakt met hun aanstekelijk en loeistrak gespeelde engelse folksongs en tunes. Wij gaan hier onze inspiratie aan ontlenen voor een gierende Herfstweek. Doe mee!

De Herfstweek is een muziekweek waarin je elke ochtend les volgt bij je vaste docent en ’s middags ook keuze workshops kunt volgen bij andere docenten en/of deelnemers. Ook is er elke avond een afwisselend muziekprogramma. Kortom,je kunt de hele week genieten van muziek, vriendschap en de ontspanning van een volledig verzorgde vakantie in een mooie landelijke omgeving en luxe accomodatie..

De Herfstweek wordt gehouden van zondagavond 20 t/m zaterdagochtend 26 oktober 2013 in Conferentiecentrum YMCA De Glind in De Glind en kost € 430,00 en € 387,00 tot 21 jaar (lesgeld en volpension). Inschrijven kan via de website van Stichting Volksmuziek Nederland http://volksmuziek.nl/index.php?id=94&tx_seminars_pi1%5BshowUid%5D=88