Vooraankondiging Mega Kids Orkest 2014

Na vier succesvolle edities gaan we ook dit jaar weer een Mega Kids Orkest organiseren. Het Mega Kids Orkest is een project van het Servicepunt Amateurkunst en is speciaal voor kinderen van 9 tot 14 jaar die een blaas - of slagwerkinstrument bespelen. Zo veel mogelijk jonge muzikantjes komen één dag bij elkaar om samen een zo groot mogelijk blaasorkest te vormen.

Het doel van de dag is de kinderen te laten ervaren hoe fijn het is in een groot orkest te spelen en in contact te komen met hobbygenoten. We willen de kinderen laten ervaren dat er veel leeftijdsgenoten zijn die ook blaasmuziek maken. Zo willen we het enthousiasme voor de blaasmuziek aanwakkeren en vergroten en de kinderen het gevoel meegeven dat blaasmuziek een ‘hippe’ hobby is. Uiteindelijk willen we het voor muziekverenigingen makkelijker maken om jeugdleden te motiveren en te behouden.

Het Mega Kids Orkest zou het Mega Kids Orkest niet zijn zonder dirigent Ivo Kouwenhoven. Ook dit jaar gaat Ivo er een leuke, maar ook leerzame dag van maken.

Deze dag vindt plaats op zaterdag 27 september op Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

We zouden het fijn vinden als u dit project nu al onder

de aandacht wilt brengt van uw jeugdleden en leerlingen.'

Het inschrijfformulier en meer informatie kunt u vinden op de website van het Servicepunt www.servicepuntamateurkunst.info